Jednoduché recepty z kváskuPravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením. Chlieb a pečivo z kváskového cesta má ľahšiu štruktúru a aj po pár dňoch zostáva jeho kvalita podobná, neobjavuje sa chuť droždia. Kto sa naučí pracovať s kváskovým cestom a bude spokojný s výsledkom, u toho sa dostane drožďové cesto na vedľajšiu koľaj. Užívajte si pečenie, prajeme veľa úspechov! Jazyk: SlovenčinaVäzba: PevnáPočet strán: 160
Dodatočné parametre
Kategória: | Knižky, omaľovánky a leporelá |
---|---|
Dĺžka: | 17,5 cm |
Šírka: | 2 cm |
Výška: | 24,5 cm |
Hmotnosť: | 0,65 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár